vasárnap, május 19, 2024

Jogi nyilatkozat

zoldport.hu weboldal Felhasználási nyilatkozata

1. Bevezető
Jelen Felhasználási nyilatkozat a zoldport.hu weboldalra, annak aloldalaira, aldomaineken elhelyezett kiegészítő tartalmaira (továbbiakban, egységesen weboldal), annak használatára vonatkozó használati alapelveket tartalmazza.
Látogató a weboldal megtekintésével jelen nyilatkozatot tudomásul veszi és elfogadja. A Tulajdonos a Látogatójának javasolja, hogy jelen nyilatkozatot olvassa el, ha pedig a leírtakkal nem ért egyet, navigáljon el a weboldalról.

2. Szerzői jogok kérdése
A weboldal és annak tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll, a weboldalon található tartalom Tulajdonos tulajdonát képezi. Ennek megfelelően a weboldal illetve annak tartalma Tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül nem használható fel semmilyen formában. Ez alól kivételt képeznek külső tartalomból (3. személytől mint forrástól) származó írások (MTI: www.mti.hu), valamint külső tartalombólszármazó fényképek, és beágyazott médiatartalmak amelyekre vonatkozó szerzői illetve felhasználási jogok kezelését az adott forrás határozza meg minden esetben.

Amennyiben Ön szerzői-, tulajdoni- vagy felhasználási joggal kapcsolatos vélt visszásságot tapasztal a zoldport.hu-n, úgy kérjük vegye fel a kapcsolatot Tulajdonossal a zoldport@gmail.com e-mail címen.

3. Weboldal használata, módosítása, rendelkezésre állása
• Látogató elfogadja, hogy a weboldalt a törvényes keretek közt, rendeltetésszerűen köteles használnia.
• A weboldal használatából származó bármilyen kárért, így a látogatói generált tartalmakért a Tulajdonos nem tudnak felelősséget vállalni.
• Tulajdonos rögzítheti a látogatói web-statisztika adatokat, így az időpontot és dátumot, az IP-címet, szolgáltató nevét, az országot, a látogatott aloldalakat, és további automatikusan kinyerhető böngészési adatokat.
• A weboldal tartalmazhat olyan linket és / vagy funkciót, amely más weboldalakra navigálnak. Ezen weboldalak semminemű tartalmáért (ideértve az adatvédelmet is) Tulajdonos nem vállal felelősséget.
• Tulajdonos minden tőle telhetőt elkövet azért, hogy weboldalon lévő adatok és információk pontosak legyenek. Az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért felelősséget nem vállal.
• Tulajdonos – a weboldal előzetes bejelentés nélküli módosításának jogát is beleértve – minden jogot fenntart.
• Tulajdonos mindennemű változás – ide értve az esetleges szünetelést és megszűntetést is – jogát fenntartja.
• Tulajdonos nem garantálja a weboldal hibamentességét és állandó 100%-os közzétételi (rendelkezésre állási) állapotát.

4. Felhasználási nyilatkozat módosítása
Tulajdonosnak jogában áll jelen alapelveket módosítania, de nem módosíthatja úgy, hogy a tartalom eltérjen az eredetileg meghatározott céloktól, elvektől és a hatályos jogszabályoktól. Tulajdonos köszönettel fogadja a véleményeket a zoldport@gmail.com e-mail címen.

5. Kapcsolatfelvétel
Amennyiben Látogatónak a weboldal használata során kérdése, problémája van, illetve jelen nyilatkozat alapján van kérdése, az Impresszum aloldalon meghatározott elérhetőségeken keresztül léphet kapcsolatba Tulajdonossal, illetve a lentebb látható elérhetőségeken.

Tulajdonos elérhetősége: zoldport@gmail.com