Újabb gyűjtőállomással bővült a MOL Bubi közbringarendszer

0

Új gyűjtőállomással bővült a MOL Bubi közbringarendszer: a II. kerületi Kis Rókus utcai gyűjtőállomást szerdától vehetik igénybe a fővárosban közlekedők.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel azt közölte: az új állomással együtt már 157 helyszínen lehet az almazöld bringákat felvenni vagy letenni.

Hozzátették, a Millenáris Széllkapu beruházás részeként megvalósult MOL Bubi gyűjtőállomás esetében a dokkolókat és a terminált a beruházó vállalat finanszírozta, a gyűjtőállomás terveztetése, engedélyeztetése és rendszerbe illesztése, valamint a teljes körű üzemeltetése a BKK feladata.

A II. kerületi Kis Rókus utcai új gyűjtőállomás fontos kiegészítő közlekedési módot biztosít a környéken dolgozóknak és az ott élőknek, és hozzájárul a főváros környezetterhelésének csökkentéséhez és a zöld megoldások alkalmazásához – írták.

A mostani fejlesztéssel már 2071 kerékpárt használhatnak a környezettudatos közlekedési módot választók – olvasható a BKK közleményében.

mti

Borítókép: molbubi.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Szólj hozzá!
Add meg a neved

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .