Hat fővárosi park megújításáról lehet véleményt nyilvánítani online

0

Hat budapesti park megújításáról lehet véleményt nyilvánítani online, a www.kozossegitervezes.hu oldalon – közölte a Főpolgármesteri Hivatal az MTI-vel.

Azt írták, hogy a Városháza park, a Városmajor, a Vérmező, a II. János Pál pápa park, a Nehru part és a Horváth-kert kialakításához lehet hozzászólni.

A fővárosi önkormányzat fontos célkitűzése, hogy több és jobb park álljon a városlakók rendelkezésére, a budapesti vezetés pedig elkötelezett, hogy ezek jövőjét közösen határozhassák meg az itt élők – írták.

A felmérésben a jelenlegi használati szokások és a jövőre vonatkozó vágyak egy egyedi, magyar fejlesztésű térképes felületen jelennek meg – emelték ki.

A hat helyszín sokban különbözik egymástól, de közös bennük, hogy a megújítás után mindegyik az eddiginél több lehetőséget biztosít majd a budapestieknek szabadidejük tartalmas és egészséges eltöltésére – írták.

www.kozossegitervezes.hu oldalon nem csupán a kérdőív kitöltésére van mód, de regisztráció után kommentelni, beszélgetni is lehet – olvasható a közleményben.

mti

akos147 képe a Pixabay -en.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Szólj hozzá!
Add meg a neved

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .